Viktig information; Östraboteatern 11/11

Vi har i över en månads tid planerat för att flytta vår turné till nästa höst. Detta p.g.a den ökade smitt-spridningen samt att regeringen i augusti förlängde pandemi-lagen. Nyligen kom regeringen med ett nytt – mycket överraskande direktiv om att restriktionerna troligen lyfts bort helt. Vi har trots det – för er säkerhet – valt att stå fast i beslutet av flytta våra konserter.

Vi anser inte att regeringens beslut sammanfaller med hur det verkligen ser ut – och för vår målgrupp. Vi och våra fans hade hoppats på en mer försiktigare öppning för att förhindra ytterligare en nedstängning. Vi är ännu inte redo att samla 1000-tals gäster i samma lokal under förutsättningarna med allt vad det innebär. Vi lutar oss också på beslutet i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vår 20-års jubileumsturné kommer därför att ske nästa höst. Det nya datumet för Östraboteatern blir den 27 oktober -2022. Vi hoppas att ni delar vår uppfattning/förnuft och behåller er plats/biljett. Den gäller för det nya datumet.

Har du köpt din biljett på Bohusläns Museum och önskar återköp – kontakta/besök Bohusläns Museum.

Har du köpt din biljetter via nätet och vill ha ett återköp kontakta oss direkt på tfn 0722 – 100 580 eller mail info@livestar.se. Du får gärna också kontakta oss om du har frågor.

Vi beklagar verkligen att vi måste göra så här. Ni kan även läsa mer om hur vi tänker på fliken; ”Om Oss” på denna sidas meny.

Bästa hälsningar,
The Legends