OM OSS

Viktigt info
P.g.a omständigheterna i världen i samband med Corona tvingas vi tråkigt nog flytta våra datum fram i tiden. Du kan se en uppdaterad plan här; Turnéplan. Köpt biljett/plats gäller och vi vädjar till er i denna svåra tid att behålla er biljett för detta nya datumet och således fira vårt 20-års jubilum nästa år med oss. Möjlighet till återköp finns om så önskas; Kontakta då ert konserthus.

En hyllning till Elvis Presley – Roy Orbison – Jerry Lee Lewis
Några av världens främsta tolkare av dessa legender har samlats. En unik skara, alla erkända och lovordade på sina sätt- eliten – de enda som tillsammans och med rättvisa kan återskapa ljud och atmosfär så som den en gång var. En unik show utöver det gamla vanliga med igenkännbara artister som fångar publiken. En show tillägnad det bästa som varit och som stannat kvar. The Legends är snart inne på sitt 20:e år och släppte i fjor det hyllade albumet ”Still Alive”.

2021 kommer vi med en ny musikalisk biografi; Movie & TV Special – detta tillsammans med att vi firar 20 år! Såklart, tillsammans med en av världens främsta Elvis-tolkare; Paul Larcombe ifrån England (rankad #1 i Europa) och givetvis Johnny Duvert & Jerry Carlson alias Roy & Jerry. Turnéplanen för 2021 & 2022 finns här SPANA IN. Besök oss gärna på FACEBOOK! Vi ses snart!