OM OSS

Vi flyttar till 2022 – för allas säkerhet!

Regeringens besked om att öppna upp fullt ut i slutet av september var verkligen är överraskning. Vi kan inte påstå att vi blev överlyckliga direkt. Snarare fundersamma på hur man tänker. Detta med tanke på att smittspridningen ökar och att man signalerar att ”nu kan vi umgås som vanligt”. Så enkelt är det ju inte. Vi vet att vaccinerade kan smittas och vi vet att det inte ställs några ordentliga krav på ovaccinerade ungdomar som ger upphov till spridningen, genom Covid-19 och Delta. Nu kunde man t e x
höra en ung ovaccinerad tjej säga på TV4 ”Det skall bli härligt att få krama mormor igen”. Däri ligger problemet.

En mjukare övergång hade varit bättre i det långa loppet – för oss alla. Nu ökar den potentiella risken för att vi får stänga ner igen i höst. Den risken vill man inte som arrangör tampas med – efter allt man gått igenom.

Många analytiker är också förvånade och ifrågasätter. Samtidigt bekräftar vårdpersonal på sjukhus att dom stabs-rustar p.g.a ökningen.

Många säger att vaccinpass är en bra lösning – vi håller med – men än så länge tillåter inte lagstiftningen att stänga ute ovaccinerade.

Vi vet inte när ett sådant regelverk är på plats. Det kan ta lite tid.

Så – gårdagens besked försvarar inte en upphävning av flytten av hela turnén – för oss – hur mycket vi än vill krama er!

Flytten till 2022 kommer således ske som planerat. Köpt plats/biljett gäller för dem nya datumen som kommer att presenteras inom kort på sidan TURNÉ

Tack för ert stöd och förståelse!

Med vänlig hälsning
The Legends